Hrvatske-Novine.com · Komentari i vidjenja · Jutarnji · Vecernji · HINA · Kritike vlasti
Istra · Dalmacija · Zagreb ·
·Hrvatske novine su kritika loših stvari i događanja u današnjoj Hrvatskoj. Ukoliko želite čitati pohvale i hvalospjeve slušajte hrvatski radio i televizijske postaje u vrijeme kada političari govore o svojim uspjesima. Mi otvoreno govorimo o pljački (bez obzira ako je pokrivena odlukama sudova).
   About Us |  Info |  Kategorije |  Tekstovi |   English | Deutsche
rolex replica

Kategorije
Važne teme
Grupa Pi-5
Povijest privatizacije
Istra

 Istra na webu

   Istra vijesti na webu
 
Dalmacija
Zagreb
Turizam
Posao
  Poslovni prostor
  Dionice
  Cijene Dionica
Hrvatske-novine.com
Tekstova: (29) Svi tekstovi...

Kategorija: Nekretnine  -  Više èlanaka iz kategorije :: Nekretnine
Više èlanaka iz iste grupe...Real Estate Croatia - Par riječi o Lithuania i portali za nekretnine 

Nekretnine iz Lithuania
ZAGREB 

Posjetili smo Litvu.
Litva je demokratska unitarna parlamentarna republika.
Glavni grad je Vilnius.
To je jedna je od vodećih svjetski agroindustrijskih zemalja
Na sjevero-zapadu Litva izlazi na Baltičko more i praktički je zemlja centralne Europe.
Po podacima iz 2003 zemlja je imala 3436561 stanovnika
Neovisnost je proglašena 11.3.1990. a priznata je 6.9. 1991.
Ukoliko želite kupiti nekretnine svakako posjetite par vodećih portala za nekretnine:
aruodas.lt
edomus.lt  i 
city24.lt od kojih je najveći i najjači
aruodas.lt 


***************
Tekst iz kategorije: Nekretnine,  autor teksta: Como Senso,  iz medija: Hrvatske Novine,   od  4.2.2009. 
Tema :: Real Estate Croatia  ID#1355 Rec:1  RB1111
Izvor teksta

Kategorija: Nekretnine  -  Više èlanaka iz kategorije :: Nekretnine
Više èlanaka iz iste grupe...Real Estate Croatia - ANALIZA - Prema statističkim pokazateljima i staknutim cijenama u bazi podataka portala RealEstateCroatia.com pojedinih kategorija nekretnina po teritorijalnom principu 

Nekretnine: Pad najjači u Dalmaciji, u Zagrebu sve jeftiniji poslovni prostori
ZAGREB 

Prenosimo članak iz Seebiz.eu
autorice Rovene Runko.
Istarska županija kao i Primorsko goranska po cijenama svih vrsta nekretnina drže sredinu no također bilježe lagani pad cijena dok je najviše oscilacija u cijeni zemljišta čija se cijena tokom protekle godine dana naglo povećala, ali i naglo spustila. Najskuplja županija je Dubrovačko-neretvanska, dok Grad Zagreb bilježi veći pad cijena poslovnih prostora.
Najviša prosječna cijena kvadrata kuće u Hrvatskoj je u Dubrovačko neretvanskoj županiji i iznosi trenutno 2 031 eura, u odnosu na listopad 2007. predstavlja pad 23,7 %, a u odnosu na isti mjesec prošle godine pad je od 17,1 %. Slijedi Splitsko dalmatinska gdje je prosječna cijena kvadrata kuće 1 875 eura , u odnosu na listopad predstavlja pad cijene od 15,3%, a u odnosu na 10.mjesec 2007 pada za 19,56 %. U Šibensko kninskoj prosječna cijena kvadrata je 1820 eura, u listopadu je bila 2045 eura (pad od 11%), u odnosu na isti mjesec 2007. cijena pala za čak 62,8%.
Prosječna cijena kuće u Gradu Zagrebu iznosi 1819 eur/m2, u odnosu na listopad to znači pad cijene od 11%, dok u odnosu na listopad 2007. cijena porasla za 2 %. Primorsko-goranska 1788 eur/m2, u odnosu na prethodni mjesec pad cijene za 5%, a u odnosu na isti mjesec prošle godine pad za 2,3% Istarska županija: 1751 eur/m2, u odnosu na 10. mjesec pad cijene 6,8% (1880 eur/m2), listopad 2007. - pad 3,7%. Najniža prosječna cijena četvornog metra kuća je Sisačko-moslavačkoj županiji 454 eura/m2, u odnosu na listopad porast cijene za 12 %, u odnosu na isti mjesec prošle godine porast od 18 %.
Najskuplja prosječna cijena kvadrata stana također je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji gdje iznosi 3 113 eur/m2, u odnosu na pretoekli mjesec kada je cijena iznosila 3511 eura/m2 vidljiv je pad u cijeni od 11,3 %, dok u odnosu na isto razdoblje lani cijena je u padu 11,8%. Sljedeća županija po visini prosječne cijene kvadrata stana je Splitsko-dalmatinska u kojoj je cijena 2 492 eur/m2 što znači da je u odnosu na prošli mjesec pala za neznatnih 1,5 % a u odnosu na isto razdoblje lani povećana je također za neznatnih 0,5%. U Krapinsko zagorskoj županiji najniže su prosječne cijene kvadratnog doma stana i to 773 eur/m2 što je nepromijenjeno u odnosu na prošli mjesec, ali zamjetan je porast cijene od 16,2 % u odnosu na prošlu godinu.
Prosječna cijena kvadrata zemljišta je najskuplja u Gradu Zagrebu 255 eur/m2 u odnosu na prošli mjesec evidentan je blagi pad cijena od 1,5% dok je u odnosu na isto razdoblje lani kvadrat zemljišta povoljnije za 9,2%. Dubrovačko neretvanska županija je druga po visini cijene zemljišta od 238 eur/m2 što je jeftinije u odnosu na 10 mjesec za čak 28,3% , te se nakon godine dana rasta cijene vraća na razinu cijene koju je imalo u istom razdoblju lani, što konkretno znači višu cijenu za minimalnih 0,8%.
Šibensko kninska županija bilježi drastičnu promjenu u cijeni zemljišta. Trenutna cijena je 212 eur/m2 što je u odnosu na 10.mjesec pad od nevjerojatnih 46%, dok je cijena zemljišta u istom razdoblju lani bila 180 eur/m2 što znači da je sada cijena veća za 17,7 %.
Isti je slučaj u Splitsko dalmatinskoj županiji, gdje četvorni metar zemljišta stoji 189 eur/m2 što u odnosu na 10.mjesec znači pad od visokih 61,5 % i vraća se približno na razinu cijene koja je bila u istom mjesecu prošle godine, konkretno na 182 eur/m2.
Istarska županija po visini cijene zemljišta od 102 eur/m2 zauzima sredinu te bilježi minimalan pad u odnosu na prošli mjesec od 1%, a u odnosu na isto razdoblje lani pad od čak 11,3%. Najniža cijena zemljišta je u Krapinsko zagorskoj županiji gdje za kvadrat zemljišta treba izdvojiti 17 eura, što je jeftinije 1% nego prošli mjesec, a skuplje 21,4% u odnosu na isto razdoblje u 2007. godini.
Najskuplji kvadrat poslovnog prostora je u Dubrovačko neretvanskoj županiji i iznosi 3005 eur/m2 što je pad od 17,6% u odnosu na prošli mjesec, no u odnosu na 10. mjesec prošle godine, uočljiv je visoki pad i to za čak 42,6 % obzirom da je prosječna cijena kvadrata poslovnog prostora iznosila čak 5 235 eura. U Šibensko kninskoj cijena je 2 485 eur/m2 što je jeftinije u odnosu na prošli mjesec za 2,3 % , ali u odnosu na isti mjesec prošle godine skuplje za 19%.
U Primorsko goranskoj županiji je slična situacija. Prosječna cijena kvadrata poslovnog prostora je 2 377 eura/m2 i jeftinija je u odnosu na prošli mjesec 7,3 %, no u odnosu na isti mjesec prošle godine vidljiv je porast od 13 %. Istarska županija bilježi 16% - tni pad trenutne cijene poslovnog prostora koji sad iznosi 2263 eura/m2, što u odnosu na isti mjesec prošle godine znači pad 3%. Najniža cijena kvadrata poslovnog prostora je u Karlovačkoj županiji i iznosi 743 eur/m2 i nije se mijenjala u odnosu na prošli mjesec,ali je pala u odnosu na isti mjesec prošle godine i to za 14,3 %. Grad Zagreb drži cijenu poslovnih prostora 2183 eur/m2 što je u odnosu na prošli mjesec 15,2% jeftinije, a u odnosu na prošlu godinu 2,4 % skuplje.
Što je najskuplje, a što najjeftinije
Ukoliko imate mogućnosti namaknuti 37 milijuna eura, možete postati vlasnici najskuplje nekretnine u bazi podataka hrvatskog portala za nekretnine RealEstateCroatia.com a to je poslovni prostor/hotel u Zadru. Trenutno najskuplja kuća je vila na Bačvicama u Splitu od 12 milijuna eura. Sljedeća najskuplja kuća je kompleks kuća na otoku Rabu za 8, 195 milijuna eura, dok u Novom Vinodolskom možete naići na marinu predviđenu za 260 vezova smještenu uz samo more za 6,5 milijuna eura. S druge strane, najjeftinija kuća je vikendica u Slavonskom brodu za 12 tisuća eura,a 500 eura skuplja je vikendica kraj Lepoglave.
Najskuplji stan u Hrvatskoj se nalazi u Dubrovniku za 2,75 milijuna eura, dok je po cijeni drugi najskuplji stan urbana vila u Zagrebu (Malešnica) za 1,75 milijuna eura. Trenutno najjeftiniji stan se nalazi u Splitu za 18 tisuća eura, dok je stan u Metkoviću skuplji za 2 tisuće eura.

Najskuplje zemljište je veliko građevinsko zemljište koje se nalazi na Pagu za 46,7 tisuća eura, a predviđeno je za izgradnju kampova i hotela. Zemljište u prvom redu do mora u Šibeniku drugo je najskuplje zemljište u Hrvatskoj po cijeni od 22,5 tisuća eura.
Tri najjeftinija zemljišta nalaze se u Ogulinu u rasponu cijena od 10 do 11 tisuća eura.
Uz već spomenuti najskuplji poslovni prostor u Zadru sljedeći najskuplji prostor je Trgovačko društvo sa objektom, koncesijom i dozvolom na 30 godina u Otočcu. Uz veću ponudu poslovnih prostora, u Zagrebu se nalaze i najjeftiniji poslovni prostori i to u rasponu od 13 do 22 tisuća eura.


 


***************
Tekst iz kategorije: Nekretnine,  autor teksta: B M,  iz medija: SEEbiz,   od  14.11.2008. 
Tema :: Real Estate Croatia  ID#1308 Rec:2  RB234
Izvor teksta

Kategorija: Nekretnine  -  Više èlanaka iz kategorije :: Nekretnine
Više èlanaka iz iste grupe...Real Estate Croatia - Kako se kreću cijene nekretnina u Istri 

Najskuplja kamena ruševina u Barbanu za 5 milijuna eura
ZAGREB 

Prenosimo vijest koja je upravo objavljena na internet stranicama Barkuna:
Najskuplja: Kamena ruševina u Barbanu za 5,25 milijuna eura
Prema statističkim pokazateljima portala RealEstateCroatia.com cijene nekretnina u Istri u odnosu na rujan 2007. godine u porastu su, osim cijena zemljišta. Cijene kvadrata kuće u Istri u odnosu na isti mjesec prošle godine u porastu su za oko 4%. Najskuplji kvadrati kuće su u sjevero-zapadnoj Istri. Najskuplje je u Rovinju (prosječno 2.383 eura po četvornom metru), slijede Novigrad, te Vrsar. U Puli, Labinu i Pazinu cijene kvadrata kreću se od 1.700 do 1.010 eura po kvadratu.
Zanimljivo je da su u Istri najjeftinije kuće u središnjoj Istri, gdje se primjerice u Karojbi mogu naći kuće po 380 eura po kvadratu, dok su kuće u Pićnu i Gračišću nešto skuplje (515 – 600 eura po kvadratu). Kod stanova je drukčija situacija. Najvišu cijenu drži područje Marčane, dok je Krnica rekorder gdje kvadrat stana stoji u prosjeku 2.908 eura, što je najvjerojatnije posljedica velike ponude stanova u novogradnji uz samo morsku obalu. Slijede Novigrad i Rovinj.
U najvećem istarskom gradu, Puli, cijena kvadrata stana u prosjeku je 1.769 eura, a Labin ( 2.200 eura/m2), te Poreč (2.190 eura/m2) također drže visoke cijene. Višnjan je najjeftiniji sa 640 eura/m2 , a slijede stanovi u općini Kaštelir – Labinci. Cijene stanova u Istri u odnosu na rujan prošle godine porasle su za 10,3 %.
Konstantan porast cijena nije slučaj kod zemljišta čija je cijena pala u odnosu na isto razdoblje lani za čak 11,2%. Zemljište je najskuplje u Premanturi (270 eura/m2), slijedi Umag (173 eura/m2), te Pula (164 eura/m2). Najjeftinije zemljište je u Općini Sveta Nedjelja, samo 13 eura po kvadratu, a slijede Bale (16 eura/m2) i Buzet (26 eura/m2).
Poslovni prostori su trenutno najskuplja investicija u Istri. U tome prednjači kvadrat poslovnog prostora u Umagu koji u prosjeku iznosi 3.294 eura, slijedi Rovinj (3.016 eura/m2), te Novigrad (2.892 eura/m2). U Labinu, Puli i Poreču, cijene se kreću od 2.600 do 2.000 eura po kvadratu. U Raši se može naći najjeftiniji poslovni prostor, po cijeni od 360 eura/m2. Cijene kvadrata u posljednjih godinu dana narasle su za u prosjeku 18,97%.
Najskuplja istarska kuća
Najskuplja kuća u Istri trenutno je kamena ruševina na području Općine Barban koja se prodaje za čak 5,25 milijuna eura, a cijenom je slijedi kompleks od 9 kuća kod Cerovlja sa cijenom od 4,5 milijuna eura. Najskuplji stan u Hrvatskoj je trenutno stan u starogradskoj jezgri Rovinja koji se prodaje po cijeni od 1,6 milijuna eura. Najskuplje zemljište po cijeni od 5,2 milijuna eura nalazi se kod Pule. Najjeftiniji stan u Istri trenutno se može naći u Puli po cijeni od 42 tisuće eura. U starom gradu Labinu se nalazi poslovni prostor po najpovoljnijoj cijeni od 30 tisuća eura.
Unatoč inflaciji i ekonomskim potresima u svijetu cijene nekretnina u Istri porasle su u odnosu na isti mjesec lani, no ipak su niže u odnosu na Dalmaciju za oko 15%, a u odnosu na Zagreb 7% više, dok su od prosječne cijene nekretnine u Sisačko-moslavačkoj županiji skuplje za čak 316%. Kvadrat doma najskuplji je općenito na sjeverozapadnom dijelu Istre te na području Marčane gdje je velika potražnja, zaključuju u RealEstateCroatia.com. (Barkun)

 


***************
Tekst iz kategorije: Nekretnine,  autor teksta: R R,  iz medija: Barkun,   od  13.10.2008. 
Tema :: Real Estate Croatia  ID#1278 Rec:3  RB1221
Izvor teksta

Kategorija: Nekretnine  -  Više èlanaka iz kategorije :: Nekretnine
Više èlanaka iz iste grupe...Real Estate Croatia - Nacional : Poznavatelji prilika na tržištu tvrde kako cijene nekretnina niti u narednom razdoblju neće biti niže 

Važna vijest - Prodaja nekretnina manja za 25 posto
ZAGREB 

Članak ia Nacionala , autor g. Marko Biočina, od 10.09.2008.
Prenosimo tekst

Poznavatelji prilika na tržištu tvrde kako cijene nekretnina niti u narednom razdoblju neće biti niže, te kako je glavni uvjet da se to dogodi pojeftinjenje građevinskog zemljišta, koje zasad nije izgledno.

Prema statistikama koje vode specijalizirane agencije za promet nekretninama, prodaja nekretnina u Hrvatskoj se tijekom 2008. godine smanjila za 25 posto. Taj je negativni trend najprisutniji u Zagrebu, gdje se najviše i gradi, a glavni uzroci sve manjeg interesa građana za kupnjom nekretnina objašnjava se lošom ekonomskom situacijom u Hrvatskoj.

Naime, pod utjecajem restriktivnih mjera Hrvatske narodne banke, poslovne banje su u znatno postrožile kriterije za izdavanje stambenih kredita, a takav se pomak morao reflektirati i na tržištu. Iako su mnogi očekivali kako će rast konkurencije na tržištu i činjenica da potražnja za nekretninama pada izazvati i pad cijena, to se nije dogodilo.

Tako su odnosu na prošlu godinu cijene stanova prosječno tek 0,9 posto niže, dok su kuće poskupile i to za 2,5 posto. Cijena građevinskih zemljišta je također rasla, na razini cijele zemlje za prosječno 20 posto. Takve kontradiktorne statistike stručnjaci tumače kao posljedicu toga što su mnogi investitori u vrijeme građevinskog buma kad je vladala velika potražnja za nekretninama i kad su stambeni krediti bili dostupni, ulazili u precijenjene investicije.

Građevinska zemljišta su plaćali znatno više od njegove vrijednosti, računajući da će taj trošak kompenzirati visokom cijenom stanova. U međuvremenu su se okolnosti na tržištu promijenile, ali investitori nemaju mogućnosti da snize cijene, jer bi na taj način sebi prouzročili ogromne gubitke.

Poznavatelji prilika na tržištu nekretnina tvrde kako cijene niti u narednom razdoblju neće biti niže, te kako je glavni uvjet da se to dogodi pojeftinjenje građevinskog zemljišta, koje zasad nije izgledno.

 


***************
Tekst iz kategorije: Nekretnine,  autor teksta: Iz Nacionala,  iz medija: Nacional,   od  10.9.2008. 
Tema :: Real Estate Croatia  ID#1245 Rec:4  RB1
Izvor teksta

Kategorija: Nekretnine  -  Više èlanaka iz kategorije :: Nekretnine
Više èlanaka iz iste grupe...Real Estate Croatia - Koje portale za nekretnine posjetiti ako želite kupiti nekretnine u Europi uključujući neEuropsku uniju 

Kupovina nekretnina u Italiji, Španjolskoj, Francuskoj, Njemačkoj
ZAGREB 

Preporucujem slijedece internet portale koji prezentiraju ponudu nekretnina čitave Europe (ne samo Europske Unije već i šire).

www.ximmo.be (BE)

www.yaencontre.es  (ES)

www.immobiliare.it  (IT)

www.pro-a-part.com  (FR)

www.immostar.lu  (LU)

www.huislijn.nl  (NL)

www.arkadia.com  (FR)

www.surf4aproperty.com  (GB)

www.immobilienscout24.de 
(DE)


 


***************
Tekst iz kategorije: Nekretnine,  autor teksta: Ed Nek,  iz medija: Hrvatske Novine,   od  14.8.2008. 
Tema :: Real Estate Croatia  ID#1239 Rec:5  RB0
Izvor teksta

Kategorija: Nekretnine  -  Više èlanaka iz kategorije :: Nekretnine
Više èlanaka iz iste grupe...Real Estate Croatia - Koji portali se oglasavaju na monitoru 

Sponzorirani oglasi za nekretnine
ZAGREB 

Preneseni sponzorirani članak s portala monitor.hr o portalu za nekretnine
Na jednom mjestu preko 14.000 nekretnina
Svakim je danom popis internetskih portala sve duži, pa treba podsjetiti na portal koji se razvio kao jedan od prvih takve vrste u Hrvatskoj. RealEstateCroatia je prisutan na Internetu od 2003. godine. Portal omogućuje nesmetano pregledavanje više od 14.000 nekretnina iz udobnog naslonjača u toplini doma. Želite li kupiti ili iznajmiti nekretninu pretražujte po željenom kriteriju, npr. po tipu nekretnine, cijeni, lokaciji ili pak pregledajte listu agenata. Ako ste agent ili prodajete vlastitu nekretninu upišite se u katalog nekretnina. Agencije za nekretnine mogu testirati učinkovitost prezentacije svoje nekretnine 15 dana besplatno, a vlasnici nekretnina mogu prezentirati jednu nekretninu uz neograničeni broj slika potpuno besplatno. 


***************
Tekst iz kategorije: Nekretnine,  autor teksta: Como Senso,  iz medija: Monitor HR,   od  21.12.2007. 
Tema :: Real Estate Croatia  ID#1225 Rec:6  RB0
Izvor teksta

Kategorija: Nekretnine  -  Više èlanaka iz kategorije :: Nekretnine
Više èlanaka iz iste grupe...Real Estate Croatia - Novi portali za nekretnine kao što je City24.HR bore se na popunjenom tržištu inovacijama 

Novi portali za nekretnine City24
ZAGREB 

Na hrvatskiom internet prostoru nalazi se još jedan vrijedan portal za nekretnine.

Doduše još je u fazi proboja na tržištu no velika je mašinerija iza portala za nekretnine city24.hr
Inovativan pristup daje mu određenu medijsku pažnju. Portal u sebi između standardne prezentacije nekretnina sadrži i prikaz price gap. Naime dan je prikaz kretnja cijena po lokacijama. Najbolje je da sami pogledate stranice portala na www.city24.hr
U svakom slučaju ovaj portal bi mogao značiti još jedan snažan poticaj za jaču aktivnost u smislu razvoja internet portala.
Primjer tablice prikaza indexa cijena za city 24
RE-X2057.57-0.01%
Dubrovnik2930.20-0.02%
Gospić899.27+0.55%
Karlobag1199.94+1.21%
Osijek922.71+0.09%
Rijeka1729.04+0.05%
Rovinj1972.31+0.02%
Split2630.29-0.06%
šibenik1525.41-0.07%
Umag1273.12+0.08%
Zadar1593.30-0.50%
Zagreb2072.51-0.03%

Kretanje indexa cijena pogledajte na samom portalu City 24. Ostale zemlje koje pokriva Ciry 24 grupa izemđu ostalih pogledajte na danim internet adresama:
Rusija
Poljska
Latvija
Litva
Estonija
Finska
Ukrajina
 


***************
Tekst iz kategorije: Nekretnine,  autor teksta: Como Senso,  iz medija: Hrvatske Novine,   od  16.12.2007. 
Tema :: Real Estate Croatia  ID#1217 Rec:7  RB0
Izvor teksta

Kategorija: Nekretnine  -  Više èlanaka iz kategorije :: Nekretnine
Više èlanaka iz iste grupe...Real Estate Croatia - Što se događa u Hrvatskoj, padaju cijene nekretnina, padaju cijene dionica 

Pad cijena nekretnina u Hrvatskoj krajem 2007
ZAGREB 

Pad cijena nekretnina prema vijestima od 10.12.2007
Nekretnine u Zagrebu zabilježile su pad cijena za oko 1% u studenome u odnosu na mjesec ranije. U Zagrebu je prosječna cijena stana pala za oko 1,3% te se sada kreće za nešto više od 2 tisuće Eura po kvadratu. Kroz cijelu su godinu cijene stagnirale, a nakon laganog porasta od oko pola psoto u listopadu, slijedio je nešto nagliji pad u studenome. Za razliku od metropole, na Jadranu nekretnine konstantno rastu, te su u zadnjih godinu dana poskupjele za oko 10%, a predviđa im se i daljnji rast. Vrijednost jednog kvadrata na Jadranu za studeni je iznosila u prosjeku oko tisuću petsto Eura, a za kvadrat apartmana prosječna cijena je iznosila čak nešto manje od dvije tisuće Eura. Cijene nekretnina u Zagrebu su rasle konstantno kroz drugu polovicu 2006. godine, a narasle su u prosjeku za oko petnaest posto. Pretpostavlja se da je trenutni pad cijena uzrokovao velik broj novoizgrađenih stanova, ali i novi, stroži uvjeti kreditiranja, te rast kamatnih stopa na kredite. 


***************
Tekst iz kategorije: Nekretnine,  autor teksta: Mara A T,  iz medija: Hrvatske Novine,   od  11.12.2007. 
Tema :: Real Estate Croatia  ID#1197 Rec:8  RB0
Izvor teksta

Kategorija: Nekretnine  -  Više èlanaka iz kategorije :: Nekretnine
Više èlanaka iz iste grupe...Real Estate Croatia - Barometar cijena nekretnina 

OPADANJE VRIJEDNOSTI NEKRETNINA
ZAGREB 

Kao što se već najavilo opadanju cijena nekretninau Zagrebu, to se i počelo događati. Mali rast cijena nekretnina je na Jadranu, ali jako mali rast. Već neko vrijeme je prosječna cijena nekretnine u stagnaciji u Hrvatskoj. U Zagrebu se najprije primjetilo opadanje cijena nekretnina. Ustanovljena je korelacija između početka pada cijena i stagnacije, te usporavanja građanskog kreditiranja. Od svibnja 2006.godine cijene nekretnina su porasle za 18 %. A od studenog 2006. cijena traženih nekretnina je porasla za 8 %. Što se tiče ove godine u Hrvatskoj prosječne cijene nekretnina su narasle za 5%, u Zagrebu za 1%, a na Jadranu za 0,5 %. Svi oni koji planiraju kupovati nekretnine sad im je pravo vrijeme za to. Uz dobar portal za nekretnine traženje nekretnina više neće biti zamoran, mukotrpan i dugotrajan posao 


***************
Tekst iz kategorije: Nekretnine,  autor teksta: Mara A T,  iz medija: Hrvatske Novine,   od  7.12.2007. 
Tema :: Real Estate Croatia  ID#1175 Rec:9  RB0
Izvor teksta

Kategorija: Nekretnine  -  Više èlanaka iz kategorije :: Nekretnine
Više èlanaka iz iste grupe...Real Estate Croatia - City24 stigao u Hrvatsku 

Novi portal za nekretine City24
ZAGREB 

City24 sitgao u Hrvatsku.

www.city24.hr


Posjetili smo njihovu stranicu i pozivamo i Vas da ih pogledate.Da je tržište nekretnina u Hrvatskoj zanimljivo i strancima znamo odavno. Tako je i finska medijska kompanija specijalizirana za dnevne novine i online medije, proširila online servis za nekretnine na Hrvatsku. Otvoren je novi portal za nekretnine City24.
City24 grupacija ima najposjećenije portale za nekretnine u zemljama Europe s tendecijom širenja.
 


***************
Tekst iz kategorije: Nekretnine,  autor teksta: Como Senso,  iz medija: Hrvatske Novine,   od  30.11.2007. 
Tema :: Real Estate Croatia  ID#1148 Rec:10  RB0
Izvor teksta
Page 1 of 3: 1 2 3 Next>>  
.... Pronadjeno tekstova: 29
Aproved by IMS.
Right menu
Novo na portalu

Novosti
 

 
Vijesti

Prostor za vijesti
 

 
Govorne vijesti

Poruka administratora
 
Informacije

Klik na sliku za govor


 
Zanimljivosti
Internet oglačavanje

Tvrtke
 

 
Upomoć!!!

Crveni križ
Hrvatske

 

 
Privatizacija Arenaturista

Povijest privatizacije
Arenaturist

 

 
Ostali linkovi
Tražilice

Tražilice za nekretnine:
 

 
RSS kanali

Hrvatske novine
RSS

 

 
Tekstove kreiraju
  Linkovi na oglase:
NEKRETNINE

HRV.- Real Estate
ENG. -
Real Estate
GER. - Real Estate
  Iz svijeta
cnn.com
bbc.com
    Oglasni prostor
Nema oglasa
Bezoglasni prostor
Za postavljenje banera za udruge i neprofitnih organizacija pošaljite baner i URL na email!
    RSS  Novine   
Zadnji tekstovi: RSS Hrvatskih Novina
A  B  C  Č  Ć  D    E  F  G  H  I  J  K  L  LJ  M  N  NJ  O  P  Q  R  S  Š  T  U  V  W  Z  Ž  |   Hrvatske-novine |
Copyright © Hrvatske-Novine.com 2005.-2008. - Powered by Macronet software engine
Hrvatske Novine