[Home] [Info]


Kategorija: Kud plovi ovaj brod

Petljanje u poslovne subjekte

Como Senso, Hrvatske Novine, 28.3.2007.


ZAGREB - Prodali ste svoje dionice u tvrki koju posjedujete! Morate reći Vladi prije prodaje jer inače nastaje panika u zemlji. Zbilja nam vladajući a i oprobeni političari izgledaju kao grupa ljudi koja se izgubila negdje na putu. Pa kapitalizam ne poznaje intervencije u osnovna prava kapitalizma a to je pravo na vlasništvo i odlučivanje o svome vlasništvu. Ova prodaja Dukata nam daje još jednu sliku o političarima.
Ako žele kontrolu moraju imati VLASNIŠTVO ili možda koristit usluge "RENT A USTAVNI SUD" koji će reći da Jje od INTERESA REPUBLIKE da se NE SMIJE PRODATI Dukat.
No ipak je u ovom slučaju riječ o prejakim igračima da bi im itko mogao bilo što reći. Stoga ..."Laku noć DUKAT" odoše DRŽAVNI poticaji perfidnim igrama uz zarade pojedinaca u PRIVATNE DJEPOVE. Nije došlo dvije milijarde u državu već je OTIŠLO iz države. A što nas još čeka. Svake godine stotine milijuna kuna dobiti od tvrtke ODLAZIT ĆE LEGALNO IZ ZEMLJE jer KAPITAL radi za Profit..a to su milijuni kuna hrvatskih građana koji su ta profit generirlai bilo direktno bilo indirektno kroz raznorazne poticaje ili skidanjem PDVa.
Hvala Vam gospodo političari što se toliko trudite da nas uništite....! Nemojte nam više toliko pomagati. Pomozite sad malo sebi!