[Home] [Info]


Kategorija: Kud plovi ovaj brod

Kako posluje drzava

Mad Man, Hrvatske Novine, 24.6.2007.


ZAGREB - Koliko novaca zarade hrvatska poduzeca?
Hrvatski su poduzetnici u 2006. ostvarili rezultat u poslovanju u iznosu od 20,5 milijardi kuna, objavila je Financijska agencija. Ukupni prihodi hrvatskih poduzetnika u prošloj godini iznosili su 593,14 milijardi kuna, što je za 15 posto više nego lani. Povećani su i ukupni rashodi koji su lani iznosili 566,38 milijardi kuna
Ove brojke govore o katastofalnom gospodarskom stanju u zemlji i slabim gospodarskim mogucnostima da se novac rasipa za raznorazne glupe projekte koji ne vide povrat novaca. Naravno da je sva odgovornost u rukama onih koji vode zemlju u gospodarski kolaps ili GOSPODARSKO-POLITICKO ROPSTVU u EUROPSKOJ UNIJI. Da bi partner mogao biti partner i imati ravnopravnost mora biti jednako mocan i/ili bogat. U suprotnom moze samo klimati glavu i govoriti kao premiejer jedne zemlje "...mi ne skidamo gace u pregovorima s Europskom unijom... " To narvnone vide svi vec samo djeca koja imaju cistu dusi i cisto srce kao u bajci Hansa Kristijana Andersena "Carevo novo ruho". Ako n vjerujete sebi pitajte svoju djecu. Jer ipak VAsa DJECA morat ce zivjeti u YZJEDNICI NERAVNOPRAVNIH NARODA.
Pa sto onda , cujem glas iza sebe. Na ovim prostorima narod je uvijek bio POD VLASTI TUDJINA, pa ako su pradjedovi bili pod cizmom zasto ne bi bilii praunuci.
Zbilja je ovo PRESTRASNA ZBILJA koju kreira danasnja politika SKIDANJA GACA!