[Home] [Info]


Kategorija: Terorizam (239)

Italija i predrasude o Italiji

A L, Hrvatske Novine, 29.11.2008.


ZAGREB - Zasto je Italija sigurna ?

Bin Laden je izjavio: "Jako je tesko izvesti teroristicki cin u Italiji"
Nedavno otkriveni dokumenti SISDE (talijanske tajne sluzbe) potvrdjuju da je Bin Laden izdao naredbu da se organizira avionski napad na Italiju.

Dvojica terorista iz jedne bliskoistocne zemlje su dosli u Napoli odlucni provesti "Alahovu kaznu nad talijanskim nevjernicima". Evo kako je to izgledalo:

Nedjelja 23:47
Stigli su na medjunarodni aerodrom u Napoli iz Turske i napustaju aerodrom osam sati nakon dolaska zbog toga sto su izgubili prtljagu. Tvrtka ne preuzima odgovornost za gubitke iste, a jedan djelatnik iste tvrtke predlaze teroristima da probaju doci drugi dan… tko zna, uz malo srece...
Sjedaju u taksi: Nabusiti taksist pogledom u retrovizor zakljucuje da su stranci i vozika ih cijelim gradom sat i pol vremena. Kako teroristi ne prigovaraju cak i kada taksimetar dodje do 200 eura, taksist odlucuje da ce ukrcati svog kompanjona na kruznom toku Villaricca. Nakon sto su ih opljackali i pretukli, izbacuju ih u predjelu Rione 167.

Ponedjeljak 04:30
Nakon sto su se osvijestili, oba terorista uspijevaju doci u hotel na trgu Burze. Odlucuju da ce iznajmiti auto pri Hertz-u na trgu Municipio. Nakon toga se upucuju na aerodrom, ali prije nego dodju do trga Mazzini, ostaju blokirani od studentskog protestnog marsa, anti-globalista u bijelim radnim odijelima i nezaposlenim Napoletancima koji im ne daju proci.

Ponedjeljak 12:30
Konacno dolaze do trga Garibaldi gdje odlucuju razmijeniti novac kako bi se mogli slobodnije kretati: njihovi dolari bivaju zamijenjeni za falsificirane novcanice od 100 eura.

Ponedjeljak 15:45
Dolaze na aerodrom Capodichino cvrsto odlucni da ce avion skrenuti sa rute i srusiti ga na tornjeve ENEL-a. Piloti ALITALIA-e strajakaju zbog toga sto traze cetverostruke place za manje sati rada. Isti problem imaju i kontrolori leta koji se pridruzuju strajku iz solidarnosti. Jedini raspolozivi avion na pisti je tvrtke MARADONA AIR sa destinacijom Alghera i koji je u zakasnjenju 18 sati... djelatnici tvrtke s putnicima kampiraju u sali za cekanje i pjevaju popularne pjesme, glasno protestirajuci protiv vlade. Dolaze strajkolomci i pocinju dijeliti udarce lijevo i desno svima i svoj bijes iskaljuju i na dvojici Arapa.

Ponedjeljak 19:05
Konacno se malo smiruju strasti i dva sina Alahova, prekriveni krvlju, dolaze do pulta MARADONA AIR-a kako bi kupili kartu za Sassari u avionu koji ce skrenuti u tornjeve ENEL-a. Djelatnik MARADONA AIR-a koji im proda karte presuti im da je let za 21:30 sati zapravo otkazan.

Ponedjeljak 22:07
Sada vec teroristi diskutiraju da li da nastave s planom ili ne… ne znaju da li je unistenje Napolija teroristicki cin ili cin milosrdja.

Ponedjeljak 23:30
Pregladnjeli, odlucuje pojesti nesto na Aerodromskom restoranu i narucuju sendvic sa pohanim skoljkama.

Utorak 04:35
U nemilosti salmonele koju su prouzrocile pohane skoljke zavrsavaju u bolnici San Gennaro, nakon sto se cijelu noc cekali u hodniku hitne pomoci. Stvar ne bi trajala vise od par dana da se nije pojavila sumnja na koleru iz skoljaka.

Nedjelja 17:20
Nakon 12 dana izlaze iz bolnice i nadju se u blizini stadiona San Paolo. Napoli je izgubio 3-0 na domacem terenu od novopecenog Palerma, s dva penala dosudjena u korist sicilijanske momcadi od strane suca Concettino Rina da Corleone. Grupa navijaca "MASSERIA CARDONE", vidjevsi dva tamnija covjeka, zamijenjuju ih za navijace Palerma i pocinju ih gadjati kamenjem i letvama. Da bi stvar bila gora sef navijaca, jedan "Peppo ili Ricchione", seksualno iskoristava obojicu.

Nedjelja 19:45
Napokon navijaci odlaze, a oba terorista se odlucuju napiti po prvi put u zivotu (iako je to grijeh). U jednoj krcmi u luckoj zoni grada im natoce patvoreno vino sa metanolom i ponovo zavrsavaju u bolnici San Gennaro zbog trovanja, a testiranja utvrde da su obojica HIV pozitivni.

Utorak 23:42
Dvojica terorista na splavi bjeze put Libije, izmoreni trovanjem metanolom i sa dvanaestak novih infekcija zaklinjuci se Alahu da vise nikad nece nista pokusati

IBR : 43

Kategorija: (239) Terorizam
Ostali tekstovi iz kategorije:

Naslov: Italija i predrasude o Italiji
Tema: Malo šale stiglo E-mailom
Autor: A L
Članak: Malo šale na račun života u Italiji
Datum: 29.11.2008.
Novine: Hrvatske Novine
..................
****************
 

 

 

fake rolex sale
rolex replica watches
swiss replica watches