[Home] [Info]


Kategorija: Akcije bez smisla (108)

Ne razumjemo neke razloge za akciju

Como Senso, Hrvatske Novine, 13.1.2006.


ZAGREB - Kako zabraniti čovjeku da učini ono što želi učiniti. Akcija pokušaja sprijčavanja objave transkripata. Da li to uopće ima smisla.
I Severina je pokušala spriječiti redistribuciju svog filma, no uz svo pravo i dobre želje namjere.. da li je tako nešto uopće praktički moguće obzirom na današnju tehnologiju. Ako se texts pojavi na internetu , dovoljno je i jedanput on postaje praktički neuništiv obzirom na priirodu i način rada inteneta. Stoga smatramo da su navedeni pokušaji policije bili nepotrebni.
Blokada Avalon je isto tako besmislen pokušaj da se spriječi nešto što se spriječiti ne može...
HVIDR-a tuži policiju za nelegalni upad, Margetić nastavlja objavljivati snimak
HVIDR-a iz Zagreba tuži načelnika i nekoliko djelatnika policije za nelegalni upad policije u prostorije udruge. Glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun je rekao da su policajci u prostorije upali u skladu sa zakonom i onda dodaje kako "prve procjene govore da se možda moglo postupiti taktičnije i da se možda mogao naći drukčiji način za rješavanje cijelog slučaja". Novinar Domagoj Margetić (web-site "privremeno nedostupan") najavio je da će nastaviti objavljivati svjedočenje zaštićena svjedoka s haškog suđenja Tihomiru Blaškiću, hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića, jer, kako je rekao, javnost ima pravo znati da je Mesić izdao Hrvatsku.


Kategorija: (108) Akcije bez smisla
Ostali tekstovi iz kategorije:

Naslov: Ne razumjemo neke razloge za akciju
Tema: Zaštita zakonitosti
Autor: Como Senso
Članak: Kako spriječiti čovjeka da učini ono što želi...
Datum: 13.1.2006.
Novine: Hrvatske Novine
..................
****************
 

 

 

fake rolex sale
rolex replica watches
swiss replica watches