GoHome.hr - prva specijalizirana tražilica nekretnina

www.gohome.hr je prva hrvatska specijalizirana tražilica za nekretnine nastala je kao rezultat suradnje tvrtki "HelioBit" iz Splita i "Bujas i sin" iz Zagreba. "HelioBit" je tvrtka specijalizirana za IT podršku agencijama za nekretnine i zadužena je za tehničku implementaciju tražilice. Tvrtka "Bujas i sin" autor nekoliko multimedijalnih CD-ova vezanih za nekretnine i interijere i zadužena je za marketing projekta

Upravo dobro poznavanje hrvatskog online tržišta nekretnina, te svakodnevni kontakt s agencijama rezultiralo je idejom da sve nekretnine koje se nalaze na hrvatskom web prostoru budu na jednom mjestu i da korisnici besplatno i na jednostavan način mogu pronaći ono što ih zanima.

Kvaliteta gohome.hr tražilice nekretnina je u njenoj specijaliziranosti za pretraživanje nekretnina. U usporedbi sa ostalim Internet pretraživačima gohome.hr vraća puno kvalitetnije rezultate jer su vraćeni rezultati isključivo nekretnine.

GoHome objedinjuje ponudu agencija i portala za nekretnine. Trenutno ima bazu od preko 60000 nekretnina i njihov broj svakodnevno raste. Najvažnije je da se ta baza može jednostavno i potpuno besplatno pretražiti. Dovoljno je postaviti upit identičan onom koji bi uputili agentu za nekretnine npr. "Stan u Zagrebu do 130000 eura" , "Kuća u Istri s bazenom" , "Zemljište na Makarskoj Rivijeri" ili "stan u Splitu do 120000 eura barem 60 m2" Rezultat svakog od ovih upita biti će linkovi na web stranice gdje se nalaze nekretnine koje zadovoljavaju upit.

Razrađeni lokacijski moduli omogućavaju upite poput "stan u podsljemenskoj zoni" koji će vratiti stanove u Gračanima, Mlinovima itd. što niti jedna druga tražilica ne može.

Osim tražilice ponuda nekretnina može se pogledati i na slijedećim stranicama:

Neki od upita koje podržava gohome: